Ranjeni u sinoćnoj pucnjavi u smederevskoj bolnici „Sveti Luka“

SMEDEREVO,  5. maj 2023 – Povređeni u pucnjavi koja se sinoć dogodila u Duboni i Malom Orašju, u kojoj je smrtno stradalo osam, a ranjeno 14 osoba, zbrinuti su u više bolnica u Beogradu i Smederevu. U smederevsku Opštu bolnicu „Sveti Luka“ tokom noći, od ponoći do rano jutros, primljeno ih je deset, a četiri je stiglo bez znakova života. Odmah su dva pacijenta transportovana u KBC „Dragiša Mišović,“ zbog višestrukih povreda grudnog koša, trbuha i ekstremiteta, a troje je ukazana pomoć i operisani su u smederevskoj zdravstvenoj ustanovi, dok je jedna osoba nakon lekarske intervencije puštena na kućno lečenje, potvrđeno je portalu podunavlje.info u Bolnici „Sveti Luka“

Sve tri u Smederevu operisane osobe nalaze se u stabilnom stanju. Jedna ima prostrelne rane stomaka, debelog creva i polomljena dva rebra, druga je upucana u potkolenice i nalazi se na odeljenju ortopedije, treća sa višestrukim povredama organa i otvorenim prelomima, takođe je stabilno i svi su komunikativni, rečeno je u bolnici za naš portal.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je jutros da su pripadnici tog ministarstva uhapsili U. B. (2002) u okolini Kragujevca, koji se sumnjiči da je noćas vatrenim oružjem usmrtio osam osoba i ranio 14.

Povređene osobe zbrinute su u bolnicama, a policija nastavlјa dalјi rad na rasvetlјavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, navodi se u saopštenju.

Foto: podunavlje.info©

Skorašnji članci

error: Content is protected !!