“Komunikacija: otrov ili lek“ – predavanje Gordane Medić – Simić u CZKS

SMEDEREVO, 25. april 2023 – “Komunikacija: otrov ili lek“ tema je predavanja koje će ovog utorka u Centru za kulturu Smederevo održati Gordana Medić – Simić, filozof, inženjer organizacionih nauka i praktičar kliringa. Program u Koncertnoj dvorani počinju 18 i 30, a ulaz je slobodan.

„Kvalitet komunikacije s drugima  koju pojedinac poseduje direktno je povezan sa kvalitetom njegovog života. Ipak, često smo svedoci narušene komunikacije čoveka sa bliskim lјudima, na poslu, u porodici, u partnerstvui u roditelјstvu… Ishod ovakve situacije je često patnja onih koji su u situaciju upleteni. U tom smislu, loša komunikacija postaje otrov koji truje i uništava lјudske živote. Postoje i okolnosti kada mesecima ili čak godinama ne postoji nikakva komunikacija između bliskih članova porodice. I to je, takođe, otrov; jer, neizgovorene reči, nepodelјene misli ostaju u onome koji je komunikaciju prekinuo. Ukoliko nema razmene, nema komunikacije, nema ni razrešenja situacije“, kaže između ostalog večerašnji predavač.

Gordana Medić – Simić  je master inženjer organizacionih nauka, oblast ljudskih resursa, FON Beograd. Master filozofije, Filozofski fakultet, Beograd. Gimnazijski profesor filozofije sa desetogodišnjim iskustvom. Radila kao novinar, PR i sekretar Društva srpsko – iranskog prijateljstva.
Obučavana u kliringu, neurolingvističkom programiranju (NLP) kao i brojnim drugim metodama ličnog razvoja i veština komunikacije. Aktivna u kreiranju i održavanju seminara i treninga filozofske prakse, emocionalne ravnoteže i komunikacije.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!