Neša Bridžis i njegov „Život“ večeras pred Smederevcima (video)

SMEDEREVO, 21. april 2023 – Stendap komičar Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis. jedan od utemelјivača srpske stendap scene, ovog petka gostuje u Smederevu. Nastupiće u Centru za kulturu Smederevo i izvesti svoj šou „Život“ pred publikom u Velikoj dvorani.

Predstava „Život“ je mini autobiografija, pomalo iskarikirana. Bavi se običnim lјudima, njihovim karakterima, osobinama u kojima se mnogi pronalaze. Neša će se iz svog ugla predstaviti publici, upoređivati prošlo i sadašnje vreme i vremena koja nam dolaze, konstantno menjajući odraze svih lјudi koje već poznajete, a u životu ih niste sreli.

Rođen je u Beogradu, na Čuburi, 19. aprila 1980. Komedijom se bavi, kako sam kaže, još od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo 2010. godine. Proslavio se pesmom „Ej, Riki Martine“. Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima više od 9 sati teksta sa kojim neizmenično nastupa, podelјen u sedam predstava. (“Život“, “Plejlista“, “Film“, “Muško-Ženski svet“, „F40.01“, „Priča u nedogled“, „The Best of“). Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri imao je više 2000 profesionalnih nastupa. Sa svojim predstavama je obišao celu Srbiju i Evropu, a pored straha od letenja, publika je imala priliku da ga vidi i u Australiji, bio je gost na velikom broju festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori…

Program počinje u 20 sati, a cena ulaznice je 1000 dinara.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!