PU Naša radost: Uskršnje igrarije na centralnom gradskom trgu 

SMEDEREVO, 13. april 2023 – Predškolska ustanova “Naša radost” Smederevo organizovala je“Uskršnje igrarije” na smederevskom centralnom gradskom trgu. Uz muziku, pesmu i igru, najmlađi Smederevci su obradovali sve one koji su se tokom prepodneva našli u centru grada.

„Na ovaj način smo hteli da našim najmlađim, ali i starijim sugrađanima, poželimo srećne uskršnje i prvomajske praznike, a našoj deci da provedu ovaj divan dan na trgu“, rekli su za Podunavlje.info iz Predškolske ustanove „Naša radost“.

Tokom programa, deca su kredama u boji oslikavala jaja na platou između suda i fontane, ali i uživala u slobodnim igrama uz muziku.

Mališani su slučajnim prolaznicima delili poklone – jaja od papira i kartona i slike u raznim bojama u obliku jajeta, koje su prethodno napravili sa svojim roditeljima i na taj način su sugrađanima čestitali Uskrs.

U programu su učestvovala deca starijih i pripremnih predškolskih grupa iz objekata „Hajdi“, „Bambi“, „Sanjalice“, „Kockica“ i „Diznilend“. Deca u ostalim vrtićima, koji su udaljeniji od centra grada, zajedno sa vaspitačima i roditeljima, imala su slične aktivnosti u dvorištima svojih vrtića.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!