Konkurs za korišćenje javne površine za kioske i male montažne objekte

SMEDEREVO, 13. april 2023 – Grad Smederevo je raspisao javni konkurs za prikuplјanje pisanih ponuda za privremeno korišćenje javne površine radi obavlјanja poslovne i druge delatnosti. Na spisku je 112 lokacija, a početne cene mesečnog zakupa se kreću od 3.600 dinara, koliko je minimalna cena za kiosk u Udovicama na kvantaškoj pijaci, do 21.528, koliko se traži za montažni objekat u Ulici Save Nemanjića, kod autobuske stanice.

Postupak se obavlja putem prikuplјanja pisanih ponuda, a izbor najpovolјnijeg ponuđača za sve lokacije vrši se primenom kriterijuma visine ponuđene naknade.

Pravo da učestvuju na ovom javnom konkursu imaju preduzetnici, pravna, fizička lica i registrovani polјoprivredni proizvođači.

U obzir će biti uzete pisane ponude koje budu primlјene i zavedene na pisarnici Gradske uprave grada Smedereva do 28.4.2023. godine, do 15 časova i pisane ponude koje budu predate pošti isklјučivo preporučenom pošilјkom do 28.4.2023. godine, do 15 časova, pod uslovom da je pošilјka stigla u Gradsku upravu do momenta otvaranja ponuda.

Javno otvaranje ponuda će se obaviti 3. maja u Velikoj sali Skupštine.

Detalje javnog poziva i spisak lokacija možete da vidite OVDE:

Skorašnji članci

error: Content is protected !!