Smederevski futsaleri dvocifrenim rezultatom ispratili Nišlije

SMEDEREVO, 1. april 2023 – U utakmici pretposlednjeg kola prvenstva Druge fustali lige Srbije, efektnom i efikasnom igrom Smederevci su se, uz aplauze, večeras oprostili od svojih navijača: KMF Smederevo – Kalča 11:3 (7:1).

Kao retko kada, učenici trenera Vladana Cvetanovića su, uz na momente atraktivnu igru, bili izuzetno efikasni.

Goleadu je već u trećem minutu započeo Andrijano Knežević, pogodio je iz blizine nakon kornera Prvulovića. U sledećem napadu mladi reprezentativac Mihajlo Jeremić je iskoristio asistenciju Paunovića, a Simeunović u petom minutu korner Kneževića. Potom je het-trikom već u 13. minutu Boško Adamović odveo svoj tim na 6:0.

Zagrali su onda gosti sa golmanom u polju i preko Nedeljkovića u 15. minutu smanjili, ali je takvu njihovu igru iskoristio Paunović i sa svoje polovine im pogodio mrežu za 7:1 na poluvremenu.

U nastavku susreta gosti su opet zaigrali bez čuvara mreže, pa je u 27. minutu Stojković smanjio prednost Smederevaca. Onda su Paunović dva puta i Miloš Knežević, koji je pogodio od svog gola, u 34. minutu podigli vođstvo na ubedljivih 10:2.

Uspeo je Ristić do kraja, nakon kontre, da još jednom pogodi za ekipu Kalče, a mladi Jeremić novim pogotkom postavio je konačan rezultat. Ovde treba napomenuti da je Ristić posle jedne pogrešne sudijske odluke džentlmenski propustio da realizuje penal vrativši loptu golmanu Kneževiću.

Da li će ovaj trijumf Smederevaca biti vredan baraža za prelazak u viši rang znaće se posle utakmica poslednjeg kola, kada gostuju u Beogradu ekipi Ekonomist, a mnogo toga zavisiće i od duela Leskovca i Banjice.

Foto: R.G.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!