U Tehničkoj školi zamenjen parket u sali, uređene tribine, nove stolice…

SMEDEREVO, 30. mart 202 – Gradonačelnik Smedereva Jovan Beč je sa članom Gradskog veća resorno zaduženim za obrazovanje Mišom Ivkovićem i članicom Gradskog veća resorno zaduženom za kulturu, turizam i informisanje Majom Ćirković obišao Tehničku školu u pratnji direktora škole Dejana Vemića. U fiskulturnoj sali Tehničke škole u Smederevu zamenjen je dotrajali parket, novim drvenim sportskim podom, uređene su tribine, na kojima su postavlјene nove stolice.

Vrednost investicije je 9.932.034 dinara, od čega je grad obezbedio 3.293.034,60. U fiskulturnoj sali je predviđena i zamena krovnog pokrivača sa izolacijom, čime bi se povećala energetska efikasnost objekta.

U Tehničkoj školi je početkom godine zamenjena stolarija u svim toaletima koje koriste učenici. Ukupno je ugrađeno trideset prozora, a vrednost ove investicije je 3.553.980 dinara.

U planu za ovu godinu se nalazi sanacija hidroizolacije ravnog dela krova, zamena poda u delu hodnika, sređivanje kabineta.

Kapitalni projekat je konverzija grejanja sa mazuta na gas. U toku je sređivanje neophodne dokumentacije, a kako gradonačelnik ističe grad će nastojati da obezbedi neophodna sredstva za realizaciju ovog projekta.

Grad će prema rečima gradonačelnika Beča i u narednom periodu raditi na tome da se u svakoj školi obezbede svi neophodni uslovi za neometano odvijanje nastave i adekvatne uslove za rad profesora.

Informacija i foto: Kabinet gradonačelnika Smedereva

.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!