Site icon podunavlje.info

Jasmina Vojinović izabrana za predsednicu Gradskog odbora SNS

SMEDEREVO, 28. mart 2023 – Danas je u Smederevu održana Izborna skupština Gradskog odbora  Srpske napredne stranke Smederevo. Dosadašnja poverenica Jasmina Vojinović,  jednoglasnom odlukom delegata Izborne skupštine, izabrana je za predsednicu Gradskog odbora SNS Smederevo.

Sednicu su, kako se navodi u saopštenju GO SNS, svojim prisustvom uveličali potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Branko Malović i njegovi saradnici.

Posle intoniranja himne Srpske napredne stranke „Tamo daleko“ verifikaciona komisija je konstatovala kvorum za punovažno odlučivanje, a potom je izveštaj o dosadašnjem radu Gradskog odbora podnela poverenica Jasmina Vojinović. Ona se zahvalila svim svojim saradnicima, predsednicima Mesnih odbora i aktivistima, na velikom zalaganju, požrtvovanosti u radu i istakla ih kao najzaslužnije za to što Srpska napredna stranka u Smederevu danas ima čime da se pohvali.

Delegat i predsednik Mesnog odbora Karađorđev dud, Nikola Mijatović, obrazložio je predlog 132 delegata Izborne skupštine Gradskog odbora SNS Smederevo da se Jasmina Vojinović izabere za predsednika ovog odbora.

Nakon što je predsednica Izborne komisije saopštila rezultate glasanja, prema kojima je Jasmina Vojinović jednoglasno  izabrana za predsednicu Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Smederevu i posle višeminutnog aplauza, nova predsednica, Jasmina Vojinović, obratila se Skupštini i izrazila zahvalnost.

„Želim da se zahvalim svima Vama koji ste danas ovde, ali i svima onima koji nisu prisutni, a koji godinama neumorno rade i podržavaju politiku našeg Predsednika Aleksandra Vučića i Srpske Napredne Stranke. Poštovani saradnici, hvala vam na ukazanom poverenju, biće mi velika čast da vodim Gradski odbor Srpske napredne stranke Smederevo. Ova čast nosi i veliku odgovornost, naročito u današnjem vremenu koje je puno teških izazova. Nastavićemo da radimo marljivo i požrtvovano, kako bismo obezbedili još bolje uslove za život našim Smederevcima“, rekla je između ostalog nova predsednica Gradskog odbora SNS u Smederevu.

Informacija i foto: GO SNS Smederevo

Exit mobile version