Počeli radovi na rehabilitaciji ulica u 8 smederevskih mesnih zajednica

SMEDEREVO,  23. mart 2023 – U Smederevu Je otpočeta rehabilitacija ulica po mesnim zajednicama. U planu su radovi na dvadeset i dve ulice u mesnim zajednicama Plavinac 25. maj, Sveti Sava, Papazovac, Slavija, Carina, Ladna voda i Leštar.

Predviđeni su radovi u sledećim ulicama: Dalmatinska, Budvanska, Strizovska, Grčića Milenka, Podgorička, Izvorska, Strumička, Braće Jerkovića, Učitelјska, Loznička, Zrenjaninska, Mišarska, Marka Oreškovića, Duvanište, Donji Godomin-Godominska, Ivo Lola Ribar, Barska (Krivak), Banatsko sokače, 7. jula, Maršala Birjuzova, Turgenjeva i Milice Stojadinović.

Vrednost radova je 143.800.000 dinara sa PDV-om i u planu je da radovi budu završeni u narednih šezdeset radnih dana, ukoliko to vremenski uslovi dozvole.

Gradonačelnik Smedereva Jovan Beč tim povodom obišao je početak radova na izvođenju rehabilitacije u Ulici Marka Oreškovića i Braće Jerkovića i razgovarao sa sugrađanima, koji će, kako se navodi u saopštenju, posle niza godina čekanja dobiti put ispred svojih ulaza. Kao i da je gradonačelnik naglasio da će, nakon završetka radova u navedenim ulicama, radovi n biti nastavljeni i u drugim ulicama i putnim pravcima u Smederevu.

Informacija i foto. Kabinet gradonačelnika Smedereva

Skorašnji članci

error: Content is protected !!