Site icon podunavlje.info

Nagradni konkurs Delegacije EU u Srbiji „Biramo heroje 2022“

18. mart 2023 –  Ako u tvom gradu ili zajednici postoje ljudi za čija dobra dela smatraš da svet treba da zna, predloži ih za nagradu „Heroji među nama“ za 2022. godinu. Nominuj svog heroja ili heroinu na www.onisuheroji.rs najkasnije do 5. aprila i daj im šansu da se čuje za njih! Ovako glasi poziv upućen od strane Delegacije Evropske unije u Srbiji, koja treću godinu zaredom organizuje ovaj nagradni konkurs.

Cilј konkursa je promocija priča o lјudima iz svakodnevnog života, koji nisu medijski eksponirani, za koje nismo čuli, ili smo nedovolјno čuli, a svojim delima su doprineli zajednici u kojoj žive.

Pravo da učestvuju imaju svi punoletni državljani Srbije, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, koji se registruju na veb platformi  https://onisuheroji.rs/ i koji podnesu prijavu u skladu sa ravilima. Heroji koje učesnici prijavljuju takođe moraju biti punoletni državljani Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije. Pre podnošenja prijave, učesnici su u obavezi da se registruju na veb platformi  https://onisuheroji.rs/.

Javne ličnosti nisu predmet ovog konkursa.

Jedan učesnik može da pošalјe više prijava ukoliko se one odnose isklјučivo na prijave različitih heroja.

Svaki učesnik koji prijavi svog heroja u skladu sa pravilima dobija od organizatora poklon paket.

Poklon paketi će biti dodelјeni učesnicima po završetku nagradnog konkursa i u skladu sa dogovorom sa organizatorom.

Pse mogu slati do 5. aprila 2023. godine (do 24:00), a glasanje traje do 20. aprila 2023. godine (do 12:00).

Proglašenje 10 finalista, pobednika konkursa biće objavlјeno 10. maja  2023. godine u 12:00 časova na veb platformi https://onisuheroji.rs/, na kojoj se realizuje ovaj konkurs.

 

 

Exit mobile version