Gradonačelnik obišao renoviran prostor objekta „Pčelica“ na Papazovcu

SMEDEREVO, 16. mart 2023 – Gradonačelnik Smedereva Jovan Beč je sa rukovodiocem objekta „Diznilend“ i članicom Gradskog veća resorno zaduženom za kulturu, turizam i informisanje Majom Ćirković, kao i direktorkom Predškolske ustanove „Naša radost“ Mirjanom Krstić i pomoćnicama Jasminom Stević i Lidijom Ćoso obišao objekat „Pčelica“ koji pripada Mesnoj zajednici Papazovac.

U objektu ,,Pčelica“ su u prošloj radnoj godini započeti radovi na uređenju jedne celine od četiri vaspitne grupe, sa dva toaleta za decu i toaletom za osoblje. U radnim sobama je kompletno zamenjen nameštaj pokretnim i niskim policama, novim ormarima za krevetiće i posteljinu, stolicama i stolovima.

Hoblovan jei  parket, zamenjeno je neonsko osvetljenje led panelima, gletovani i okrečeni su zidovi. U toaletima je potpuno zamenjena vodoinstalacija, sanitarija i postavljena je nova keramika. Trenutno su u toku radovi na renoviranju toaleta u drugoj celini, a u planu su i renoviranja radnih soba u ovom delu objekta.

Gradonačelnik Beč je u razgovoru sa direktorkama naglasio da će Grad podržati svaki projekat koji je namenjen obezbeđivanju kvalitetnih uslova za boravak naših najmlađih sugrađana.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!