Site icon podunavlje.info

Saopštenje Novog DSS-a, POKS-a, Stranke Zavetnici i Pokreta Dveri

SMEDEREVO 15. mart 2023 –  Na redakcijski mejl portala podunavlje.info danas je stigao dopis gradskih organizacija Novog DSS-a, POKS-a, Srpske stranke Zavetnici i Srpskog pokreta Dveri. Njihovo zajedničko saopštenje prenosimo u celosti.

Поштовани грађани Смедерева,

Обавештавамо Вас да је у недељу 12. марта, одржан састанак представника Градских организација Новог ДСС-а, ПОКС-а, Српске странке Заветници и Српског покрета Двери, на коме су договорени  принципи, начини и услови даље сарадње и партнерства у оквиру Државотворне опозиције у корист грађана Смедерева.

Заједнички став је да се мора  поштовати Устав Републике Србије и  Резолуција 1244 Савета безбедности Уједињених нација а самим тим и одлучно рећи „НЕ“ немачко-француском ултиматиму. Сагласни смо да је наша законска и морална обавеза да бранимо вековну српску територију Косово и Метохију у саставу Републике Србије.

Позивамо све наше суграђане на протест који ће се одржати 17. марта у 18 часова  испред Храма Светог Саве у Београду, да заједно  спречимо потписивање неуставног и по Србију штетног  ултиматума.  Косово и Метохију не смемо да предамо никоме и никада!

СРБИЈА ПАМТИ, БРАНИ, НЕ ДА!

ГрО Нови ДСС Смедерево.

ГрО ПОКС Смедерево.

ГрО Српска странка Заветници

ГрО Српски покрет Двери

У СМЕДЕРЕВУ, 15.03.2023.год.

 

Exit mobile version