Site icon podunavlje.info

Palanačka Skupština zaseda u utorak, na dnevnom redu 17 tačaka

SMEDEREVSKA PALANKA, 4. mart 2023 – Za utorak, 7. mart, zakazana je sedma sednica Skupštine opštine Smederevska Palanka u ovom sazivu. Na dnevnom redu je 17 tačaka, između ostalog raspravljaće se o Odluci o formiranju i visini cene usluge u Dnevnom boravku „Puž“, kao i Rešenje o davanju saglasnosti na cenovnik sakupljanja, odvoza i deponovanja smeća koje obavlja “PWW”.

Pred odbornicima će biti i predlog Odluke o angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije budžeta ove opštine za 2022., Odluka o uređivanju, održavanju grobalja i sahranjivanju na teritoriji opštine, kao i Odluka o ustanovljavanju manifestacije „Kulturno leto“ i dodeli svetosavskih nagrada.

Na dnevnom redu su i kadrovska rešenja koja se odnose na imenovanje direktora Narodnog muzeja u Smederevskoj Palanci, zatim na imenovanje članova Upravnog odbora PU “Čika Jova Zmaj”, kao i Opštinskog Saveta roditelja za školsku 2022./23. godinu.

Odbornici će takođe raspravljati o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama pravilnika o radu JKP „Vodovod“, zatim o donošenju rešenja o imenovanju Komisije za određivanje Dana opštine, amblema opštine i davanje naziva ulicama, trgovima i ustanovama, kao i o rešenja o imenovanju Saveta za rodnu ravnopravnost.

Informacija i foto/ilustracija: zvanična internet prezentacija Opštine Smederevska Palanka, smederevskapalanka.rs

Exit mobile version