Site icon podunavlje.info

Kao na treningu, malo falilo da bude tuce golova u mreži Podunavca

SMEDEREVO, 4. mart 2023 – U polufinalnoj utakmici takmičenja za Kup na teritoriji smederevskog Gradskog fudbalskog saveza domaći su do vrha napunili mrežu člana a okružne lige, koji osim želje nisu uspeli drugo da pokažu: Smederevo 1924 –Podunavac 11:0 (6:0).

Već u 7. minutu Bojić je nakon akcije Nikole Jovanovića i povratne Zličića prvi put savladao Jeremića na golu gostiju iz Udovica.

Nedugo pozom Bojić asistira, a udarac Zlićića golman Udovičana loptu prosleđuje u korner, da bi u 18. minutu, na centaršut Dimitrijevića, udarcem glavom Savković duplirao prednost Smederevaca.

Samo dva minuta kasnije, Jordan Jovanović je izveo korner, a Stojković glavom još jednom pogodio mrežu Podunavca.

Sledeći gol viđen je u 23. minutu, mat u tri poteza; akciju je započeo Nikola Jovanović, nastavio Dimitrijević, a Zliičić je u svom stili pogodio.

Do pauze, Nikola Jovanović je pogodio ugao, a još jednom u strelce upisao u . minutu upisao Stojković.

Posle dva neiskorišćena zicera Zličić je u 55. minutu realizovao asistenciju Savkovića, a pre no što je napustio teren Nikola Jovanović je sa dvadesetak metara uzdrmao stativu.

U koprodukciji sa Sevićem, Miloš Janković je potom postigao dva preslikana gola u 77. i 85. minutu.

Za efektan pogodak sa više od dvadeset metara aplauze je izmamio i Mile Savković, a pre poslednjih zvižduka sudije Denića, na pas Jankovića Krsta Bojić je udarcem u suprotan ugao gola gostiju zatvorio goleadu na stadionu kraj Dunava

 

Exit mobile version