Site icon podunavlje.info

Odložen početak prvenstva u Srpskoj ligi Zapad zbog lošeg vremena

2. mart 2023 – Klubovi koji se takmiče u Srpskoj ligi zapad dobili su dopis komesara za takmičenje kojim se obaveštavaju da će utakmice 16. kola, zakazane za ovaj vikend biti odložene za naredni, 11. i 12. marta. Razlog su loši vremenski uslovi u nekoliko mesta u kojima je trebalo da budu igrani mečevi u subotu i nedelju, kao i to što su za petak najavljene nove padavine.

Pod snegom su trenutno tereni u Bajinoj Bašti, gde je trebalo da gostuje Smederevo, u Arilju, gde je Budućnost trebalo da dočeka FAP, u Požegi, tamo je trebalo da se sastanu Sloga i Real liz Podunavaca, kao i u Krupnju, gde je Rađevac trebalo d bude domaćin Budućnosti Krušik.

Zbog ovog odlaganja, kako se navodi u dopisu klubovima, biće uvedeno jedno vanredno kolo, biće to 22. kolo, sa terminom odigravanja 19. aprila, a utakmici tada treba da počnu u 16 časova.


Pomeranje početka prvenstva prouzrokovalo je promenui u rasporedu odigravanja utakmica za Kup GSFS: umesto naredne srede, Smederevo i Podunavac će svoju polufinalnu utakmicu igrati u subotu, 4. Marta. od 14 i 30. Termin drugog polufinala nije promenjen: Osipaonica i OF Mihajlovac igraju u sredu, 8. marta, takođe od 14 i 30.

Exit mobile version