Brojne šanse za obe ekipe, ali na kraju remi bez golova u Vršcu

VRŠAC,  17. februar 2023 – Fudbaleri Smedereva, nakon povratka sa priprema na Ohridu, danas su imali još jednu probu; u Vršcu su se sastali sa istoimenim prvoligašem. Uprkos prilikama koje su imala oba tima mreže su do kraja ostale netaknute.

Čvrsta utakmica u kojoj u domaći u prvom poluvremenu imali više od igre, ali ni gosti nisu bili bez šansi., naprotiv; u desetom minutu Smederevac Krsta  Bojić je pogodio stativu.

Uzvratio je domaćin u 23. minutu preko Andrića, ali je ovaj prebacio okvir gola Smedereva. Nova šansa Vrsčanima se ukazala u 27. minutu, kada je odličnom odbranom Antić posle šuta glavom Pavlova sa 5-6 metara sačuvao svoju mrežu.

Još jednom je prvoligaš pripretio pre odlaska na odmor, ali je posle ubačene lopte iz slobodnog udarca, šut glavom Paređine završio pored gola.

U drugom poluvremenu utakmice bolje šanse gostiju. no bez promene rezultata. Prvo je u 65. minutu bila greška Mršulje u odbrani, Nikola Jovanović uzima loptu, ali mu je šut izblokiran, lopta dolazi do Zličića koji iz dva pokušaja ne uspeva da je ubaci u gol.

Nešto kasnije, u 78. minutu, posle odličnog centaršuta Dimitrijevića sa desne strane, Bojić šutira iz prve, a golman domaćih panterskom intervencijom spasava svoju mrežu.

Još jednom, u 80. minutu, Dimitrijević ubacuje u šesnaest, Bojić je kratak i lopta završava u rukama golmana.

Poslednja šansa viđena je u 88. minutu kada je golman Smedereva Jović odbranio šut Lazevskog iz sa nekih 12-13 metara, pa se meč tako završio bez golova.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!