Site icon podunavlje.info

Sjajno izdanje smederevskih futsalera za treći trijumf kod kuće zaredom

SMEDEREVO,  17. februar 2023 – Futsaleri Smedereva su večeras, pod rukovodstvom novog trenera Vladana Cvetanovića, u utakmici 17. kola Druge lige Srbije ostvarili treću uzastopnu pobedu na svom parketu: KMF Smederevo – KMF Leskovac 4:1 (1:1).

Od početka utakmice vodila se otvorena borba u kojoj su domaći preko Jeremića, potom i Nikolića imali dva dobra pokušaja, a gosti su svoje šanse vrebali iz kontranapada, ali se rezultat nije promenio.

Do vođstva su Leskovčani došli posle brzo izvedenog auta, statičnost igrača Smedereva iskoristio je Stojadinović i u 9. minutu pogodio gol domaćih.

Njihova prednost nije potrajala, upornost igrača domaćina se isplatila kada je posle dobro izvedenog kornera silovitim šutem Paunović u 11. minutu izjednačio.

Do pauze Nikolić je uzdrmao stativu, a dva puta dobre pokušaje imao je i Simeunović.

Samo što je počeo nastavak, u 22. minutu, još jednom je Nemanja Paunović pokazao snagu razornog udarca i doneo vođstvo Smederevcima.

Potom je na scenu stupio iskusni tandem starih znalaca, Jeftić je asistirao a Prvulović povećao prednost domaćih na 3:1.

Nastavili su Smederevci sa još jačim pritiskom, raspoloženi Paunović je ponovo bio strelac, ovoga puta, u 28. minutu, pogodio je na proigravanje Andrijana Kneževića.

Pobeda domaćih mogla je da bude i ubedljivija, ali je neumorni Paunović pogodio okvir gola, a dva zicera nije realizovao Adamović.

Foto: R.G.

Exit mobile version