Izabrana agencija preko koje će „Zelenilo i groblja“ angažovati radnike

SMEDEREVO, 11. februar 2023 – Smederevsko Javno komunalno preduzeće „Zelenilo i groblja“ objavilo je polovinom januara na portalu javnih nabavki oglas kojim traži uslugu angažovanja zaposlenih preko agencije, odnosno radnika zaposlenih kod drugog poslodavca a u skladu sa Zakonom o agencijskom zapošljavanju. Juče je na istom portalu objavljeno i kome je dodeljen ugovor, to je grupa koju čine tri firme iz Beograda: Falcon 2017 doo, Transly doo i Vizija 2019 doo.

Za ovu namenu, po raspisanom oglasu, predviđena vrednost poslova bila je 15 miliona dinara bez PDV-a, a navedena grupa je aplicirala sa cenom od 14.987.850,10 dinara bez PDV-a, odnosno 17.985.420,12 sa PDV-om.

Na oglas se javila još jedna firma-  Agencija za privremeno zapošlјavanje SFiS d.o.o., takođe iz Beograda, ali je njihova ponuda bila viša za oko 130 hiljada dinara.

Inače, u pitanju je 17 radnih mesta; pet vozača teretnih vozila, jedan perač javnih površina, osam higijeničara javnih površina, što bi se reklo – čistača, jedan iznosač komunalnog otpada i dva radnika na inhumiranju, ili grobara, kako bi to naš narod rekao.

Foto/ilustracija: JKP Zelenilo i groblja FB

Skorašnji članci

error: Content is protected !!