Fudbaleri Smedereva počeli pripreme na Ohridskom jezeru

OHRID, 6. februar 2023 – Posle tronedeljnih priprema kod kuće i u Kovinu, fudbaleri Smedereva od juče su na Ohridu. Tokom desetodnevnog boravka odigraće i dve utakmice, prva je 9. februara, sa Karaormanom, a pre polaska kući igraće pripremni meč i sa domaćim Ohridom.

Želja Smederevaca je bila da odmere snage sa makedonskim prvoligašima, ali to nije bilo moguće s obzirom da njihovo prvenstvo počinje 19, februara i najveći broj njih je na pripremama van zemlje ili imaju već ugovorene pripremne mečeve. Inače, Ohrid je šestoplasirani na tabeli drugog ranga takmičenja u Makedoniji, koje se zvanično zove Vtora MFL, a Karaorman iz nedaleke Struge je deseti. Nama iz nekog ranijeg vremena poznati Vardar drugi je na toj tablici.

Na pripremama na Ohridskom jezeru smederevska ekspedicija broji, kao što možete da vidite na fotografiji načinjenoj uoči polaska na put, 23 fudbalera. Među njima je, uz ranije pristigla pojačanja, još jedno novo ime – mladi levonogi krilni napadač Vuk Despenić. Ovaj rođeni Beograđanin je pre desetak dana napunio 19 godina, u Smederevo je stigao iz IMT-a, a prošao je škole prvo Zemuna, pa potom i Crvene zvezde.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!