Po kiši i vetru, omladinci Partizana pobedili Smederevo u Zemunu

BEOGRAD, 4. februar 2023 – Na stadionu Teleoptika u Zemunu, po izuzetno teškom vremenu za igru, hladnom, vetrovitom, sa kišom, Smederevo je danas imalo drugu pripremnu utakmicu, ovoga puta sa omladinskim timom Partizana. Slavile su crno-bele nade sa 4:1.

Jedini gol za Smederevce postigao je Bojić u 27. minutu. Smanjio je tako prednost i na ovom terenu ipak domaćina, jer desilo se to u momentu kada su mladi igrači Partizana već vodili sa 2:0.

Prva dva gola za Partizan postigao je Jevremović, a druga dva Petrušić i Isailović.

Treba reći da je veći broj Partizanovih omladinaca prošao celokupne pripreme sa prvim timom, da su danas nastupili u najjačem sastavu, jer je i za njih ovo bila jedna od proba, uoči početka Omladinske lige Srbije. Prvu utakmicu, 3. marta igraju sa Grafičarom, a Partizan nastavka sezone dočekuje ubedljivo na prvom mestu, sa 6 bodova više u odnosu na drugoplasirane vršnjake iz Crvene zvezde.

Fudbalere Smedereva sada očekuje put na Ohrid, gde će biti sproveden drugi deo priprema. Tokom desetodnevnog boravka treba da odigraju dve utakmice sa tamošnjim ekipama.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!