Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Smederevu

SMEDEREVO, 2. februar 2023 – Povodom današnjih događanja u Narodnoj skupštini Republike Srbije oglasio se Gradski odbor Srpske napredne stranke u Smederevu. Saopštenje, koje je večeras stiglo na redakcijski mejl, prenosimo u celosti…

Danas se u Parlamentu Republike Srbije, u danu kada smo svi kao jedan trebali stati u zajedništvu, sabrani u odbrani Srbije, dogodio brutalan napad na instituciju ove zemlјe, na predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića. Slike iz Doma Narodne skupštine koje su otišle u svet, predstavlјaju sramotu onih koji su ovu zemlјu svojim katastrofalnim diplomatskim potezima doveli u skoro bezizlaznu situaciju.

Za razliku od njihove politike u kojoj nije važan državni interes, već sticanje jeftinih političkih poena, politika predsednika Aleksandra Vučića nas je iz izgublјene pozicije po pitanju Kosova i Metohije vratila za pregovarački sto, a 27 država sveta je povuklo priznanje takozvanog Kosova.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Smederevo najoštrije osuđuje divlјačko i neodgovorno ponašanje opozicionih poslanika u Skupštini Srbije tokom posebne sednice na kojoj se predstavlјao izveštaj o pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama u Prištini.

Predaja nikada nije i neće biti opcija!

Živela Srbija!

Smederevo je uz Vas!

 

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!