Prva pobeda futsalera Smedereva sa novim trenerom

SMEDEREVO, 27. januar 2023 – Sezona u Drugoj futsal ligi Srbije nastavljena je utakmicama 14. Kola. Smederevci su sa novim prvim čovekom na klupi Vladanom Cvetanović i zabeležili pobedu na domaćem parketu:  KMF Smederevo – KMF SU Banjica 011 5:3 (2:0).

Skoro deset minuta vodila se ravnopravna borba, a prvu šansu imao je Paunović, da bi posle tog promašaja u sledećem napadu asistirao sve boljem mladom Jeremiću, koji šutom iz okreta doneo vođstvo domaćinu.

Već sledećem minutu, na pas Simeunovića, silovitim udarem Paunović je pogodio ugao za povećanje vođstva, da bi potom usledila dva promašaja Nikolića.

Imali su gosti preko Janjića i Arsića svoje prilike, ali ih je uspešno osujetio golman Knežević.

Samo što  je počeo nastavak Krstić je snažnim šutom pod prečku smanjio prednost domaćih, a onda je, nakon kontre u 34. minutu, Kokotović izjednačio na 2:2.

Veštim driblingom, u narednom napadu, Paunović je još jednom demonstrirao snagu svog udarca, a onda su gosti zbog isključenja Arsića ostali sa igračem manje, što je samo 20 sekundi potom iskoristio Prvulović i pogodio suprotan ugao Banjice.

Gosti su odmah po primljenom golu zaigrali u kompletnom sastavu, sa golmanom u polju, pa je Kokotović po drugi put matirao Kneževića.

U poslednjim sekundama susreta Knežević je od svog gola pogodio nebranjenu mrežu Banice za veliku radost Smederevaca.

Treba reći da je osim crvenog kartona bilo još nekoliko varnica na parketu pa su u podelile čak devet žutih; gosti su dobili pet, a četiri domaći.

Smederevo u narednom kolu gostuje drugoplasiranom na tabeli niškom Vinter sportu.

R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!