Još jedan povratnik – Petar Panić ponovo među oklopnicima

SMEDEREVO, 25. januar 2023 – Nakon šest meseci provedenih u Mladom Radniku 1926, sa požarevačkog Vašarišta u Smederevo se vratio Petar Panić (22). Stameni štoper je pre godinu i po dana iz beogradskog Internacionala, gde je prošao kompletnu školu, stigao među oklopnike, šansu je dobio u finišu jeseni da bi u prolećnom delu prošle sezone, imao znatno veću minutažu. Kako je vreme prolazilo stasavao je u sve boljeg i pouzdanijeg centralnog beka, a neretko prilikom prekida ugrožavao je i gol rivala. Prošlog leta je odradio kompletne pripreme, a sedam dana pre starta iznenada prešao u redove požarevačkog srpskoligaša.

– Od čelnika Mladog Radnika stigao je poziv uz obećanje da ću od početka prvenstvene trke, biti u startnoj postavi. Brzo sam se uklopio u sistem igre trenera Maksimovića i lično sam zadovoljan svojim igrama i učinkom na terenu. Što se tiče same ekipe, bilo je uspona i padova i smatram da je uz malo više sreće moglo mnogo bolje- kaže Petar Panić.

Bez obzira na izrečene pohvale za pružene partije u dresu sada bivšeg kluba, korpulentni delija nije mogao da odbije poziv Smederevaca i vrati se u klub gde je upisao prve seniorske nastupe.

– Kontaktirali su me trener Sava Šašić i sportski direktor Predrag Sikimić sa kojim sam ekspresno postigao dogovor o povratku na mesto uspeha. Ako izuzmem pristigle novajlije, sve ostale saigrače odlično poznajem jer sam sa njima letos odradio kompletne pripreme. Suvišno je govoriti da je Smederevo 1924 veliki klub i da je pravo zadovoljstvo biti tu gde sve besprekorno funkcioniše. Na meni je da se dobrim radom i igrama nametnem i dam doprinos plasmanu u Prvu ligu, što je prema postojećem kvalitetu više nego realna opcija – optimista je Petar Panić.

Na fotografiji: Predrag Sikimić i Petar Panić

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!