Site icon podunavlje.info

Saopštenje GO SNS Smederevo: Molba predsedniku Vučiću

SMEDEREVO, 23. januar 2023 – Povodom najave predsednika Srbije i Srpske napredne stranke, Aleksandra Vučića da će se povući sa svih funkcija, iz Gradskog odbor Srpske napredne stranke Smederevo na redakcijski mejl stiglo je saopštenje koje prenosimo:

U vremenu kada je atmosfera u svetu krajnje ozbilјna, kada se pritisci na Srbiju pojačavaju, smatramo da bi Srbiju i Srpsku naprednu stranku na čijem čelu ne bi bio Aleksandar Vučić, čekala apsolutna katastrofa sa nesagledivim posledicama po državni i nacionalni interes. Nјegov odlazak stvorio bi prostor za povratak onih koji su Srbiju pokušali da sahrane, štiteći svoje, a ne državno pitanje, urušila bi se nadanja miliona građana naše države, koji su podržali politiku Aleksandara Vučića i izbrisala bi se budućnost jedne suverene i demokratske zemlјe.

Zbog budućnosti naše Srbije i građana molimo predsednika Aleksandra Vučića da ostane na kormilu države i stranke u ovim smutnim vremenima, jer niko bolјe, sigurnije i odgovornije ne može da vodi Srbiju kroz buru u ovom istorijskom razdoblјu.

Predaja nikada nije i neće biti opcija!

Smederevo je uz Vas!

Exit mobile version