Memorijal Nenada Radojkovića – najbolje planinarske fotografije

SMEDEREVSKA PALANKA, 2. decembar – Međunarodna izložba „Planinarska fotografija – memorijal Nenada Radojkovića“, koju organizuje POSK Jasenica iz Smederevske Palanke, u saradnji sa Planinarskim Savezom Srbije, Opštinom Smederevska Palanka i Narodnim muzejom u Smederevskoj Palanci, biće održana i ove godine, a krajnji rok za slanje fotografije je 25. januar. Ove godine je zadata tema „Godišnja doba na planini“.

Prvu izložbu planinarskih fotografija u Smederevskoj Palanci je, pre petnaestak godina, pokrenuo prerano preminuli Nenad Radojković i ona se kao memorijal već duži niz godina organizuje pod ovim nazivom.

Ono što je bitno za učesnike, nema nikakve kotizacije, učešće je potpuno besplatno, a fotografije do naznačenog datuma treba slati na mail: planinarska.fotografija@gmail.com.

Najboljim autorima sleduju priznanja, nagrada „Nenad Radojković“ za najbolju fotografiju po izboru žirija, zatim i nagrada za fotografiju koja bude imala najviše sviđanja na Fejsbuk stranici, a biće dodeljene u palanačkom Narodnom muzeju na svečanom otvaranju izložbe 24. februara.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!