Deda Mraz stigao i u FK Smederevo: Klub darivao mališane paketićima

SMEDEREVO, 29. decembar 2022 – Posle gotovo dve decenije, čelnici Fudbalskog kluba Smederevo organizovali su danas dolazak Deda Mraza, koji je paketićima obradovao najmlađe, decu fudbalera, zaposlenih i pristalica kluba.

Ispred rukovodstva fudbalskog kluba domaćin je bio Goran Stanojević Levis, potpredsednik FK Smederevo.

– Pripala je velika čast i zadovoljstvo da u ime jesenjeg prvaka srpskoligaškog Zapada mališanima i njihovim roditeljima poželim mnogo zdravlja i sreće u Novoj godini. Ne kaže se tek tako da su deca radost sveta, a mi ćemo se potruditi da njima i njihovim starijima na kraju prolećne sezone priredimo još jedno zadovoljstvo. Učinićemo sve da sačuvamo prvo mesto i da se plasiramo u viši rang takmičenja – poručio je Stanojević, najavivši da je klub na dobrom putu da okupi još jači sastav, koji će učiniti da narednu Novu godinu Smederevo dočeka u još boljem raspoloženju.

Da ne ostane nespomenuto, za kićenje jelke i dekoraciju bili su zaduženi tehnički sekretar Ivana Ivković i sekretar kluba Marjan Milenković, koji je ujedno imao i ulogu Deda Mraza i deci podelio ukupno 47 paketića.

Foto: R.G.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!