Omladinci Smedereva, sa maksimalnim učinkom, kolo vode

SMEDEREVO, 24. decembar 2022 – Posle Novog Pazara i Velike Plane, danas su u Smederevu odigrane utakmice trećeg kruga Omladinske futsal lige FSRZS, za dečake do 19 godina. Domaćini, omladinci KMF Smederevo zabeležili su nove tri pobede.

Ovaj celodnevni program otvorili su omladinci Smedereva i Karađorđa 2015 iz Rače, a domaćini su bili ubedljivi i slavili rezultatom 9:2.

Drugi meč po zvaničnom rasporedu učenici trenera Dragana Đorđevića nisu odigrali, jer su gosti iz Novog Pazara posle dva susreta, u jednom su poraženi u drugom su pobedili, odlučili da odu kući. Tako su Smederevci taj meč dobili službenim rezultatom 5:0.

Sa nešto izmenjenim rasporedom, posle deset odigranih utakmica, program je završen susretom Smedereva i ekipe SU Margus iz Donje Livadice, predstavnika Velike Plane. I tu su domaći bili ubedljivi, završeno je 8:0 (3:0).

Smederevo je povelo pogotkom Miloradovića, koji je u 4. minutu snažnim šutem načeo mrežu gostiju. Samo dva minuta kasnije, na gotovo istovetan način, Uroš Nikolić je duplirao prednost domaćina.

Nakon pogođene prečke Terzića, pre pauze mladi reprezentativac Mihajlo Jeremići je neodbranjivim udarcem povećao prednost domaćih.

Početkom nastavka u strelce se upisao i uporni Selimovski za vođstvo od 4:0. Još jednom u 28. minut spretno reagovao Jeremići pogodio cilj, da bi odmah potom Futerer, nakon solo akcije i varke, ušetao se u gol rivala. Već u sledećem minutu Terzić je iskoristio istrčavanje golmana gostiju.

U 35. minutu, na asistenciju Stojanovića, uklizao je Vasić za ubedljiv trijumf Smederevaca.

Evo i kompletnih rezultata trećeg kruga Omladinske futsal lige FSRZS:

Smederevo – Karađorđe 2015 (Rača) 9:2 (6:0)

Požarevac – Loznica 2018 3:0 (1:0)

Novi Pazar – Eurolider (Petrovac na Mlavi) 1:4 (0:1)

Loznica – Karađorđe 2015 2:2 (2:2)

Požarevac – Ekonomac (Kragujevac) 1:4 (1:0)

Karađorđe 2015 – Novi Pazar 9:2 (7:2)

Loznica – Partenon (Smederevska Palanka) 4:0 (0:0)

Margus (Donja Livadica/Velika Plana) – Eurolider 2:2 (2:0)

Novi Pazar – Margus 5:3 (3:2)

Ekonomac – Partenon 6:1 (3:0)

Smederevo – Novi Pazar 5:0 (par-forfe)

Smederevo – Margus 8:0 (3:0)

Posle trećeg kruga sa maksimalnim učinkom od 5 pobeda i 15 bodova Smederevo je prvo na tabeli, drugi je kragujevački Ekonomac koji ima 12 bodova. Na deobi trećeg mesta su Požarevac i Ivanjica sa po 10 bodova.

Omladinci KMF Smederevo

Naredni, četvrti krug takmičenja je zakazan za 22. januar u Smederevskoj Palanci, a poslednji peti je 28. januara u Petrovcu na Mlavi. Nakon toga slede polufinalni dueli, a potom i borba z prvaka Omladinske futsal lige FSRZ. Smederevci su, podsetimo, u poslednje dve godine bili najuspešniji.

 

 

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!