U kući mu pronađeno skoro tri kile amfetamina i razne druge droge

SMEDEREVO, 22. decembar 2022 – Više javno tužilaštvo u Smederevu je, nakon sprovedene istrage, podiglo je optužnicu protiv A.A. (1987) iz Smedereva zbog postojanja opravdane sumnje da je u toku 2021. godine, pa do marta 2022. godine u Smederevu, neovlašćeno držao radi dalјe prodaje supstance i preparate koji su proglašeni za opojne droge; marihuanu, amfetamin, takozvani spid i opojnu drogu MDMA, poznatu i kao. ekstazi.

Optužnicom okrivlјenom se stavlјa na teret da je u tom periodu, od njemu poznatog lica nabavlјao navedenu opojnu drogu, a potom je u svojoj kući u Smederevu držao radi dalјe prodaje, pri čemu je pretresom njegove kuće kod imenovanog pronađeno ukupno 2.698 grama amfetamina, 298,35 grama marihuane i 8,86 grama opojne droge MDMA, kao i dve vagice za precizno merenje.

Optuženi je, navodi se u saopštenju, učinio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavlјanje u promet opojnih droga iz člana 246. stav 1. Krivičnog zakonika, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Smederevu.

Foto/ilustracija: MUP Srbije

Skorašnji članci

error: Content is protected !!