Eurobank Direktna opremila kabinet Ekonomsko-trgovinske škole

16. decembar 2022 – Eurobank Direktna je za kraj godine realizovala još jednu donaciju u okviru društveno-odgovornog projekta „Škola kao nacrtana za Vas”. Zahvaljujući humanitarnoj Mastercard kreditnoj kartici „Eurobank Direktna Veliko srce“ i klijentima, korisnicima ove kartice, obezbeđena su sredstva za nabavku neophodne opreme srednjoj Ekonomsko-trgovinskoj školi u Smederevu.

Pored velikog doprinosa koji ima u edukaciji mladih ljudi, projekat „Škola kao nacrtana za Vas“ ima i veliki obrazovni i kulturni značaj. U cilju da srednjoškolcima približe različite teme iz srpske istorije i umetnosti, kako kažu iz Eurobank Direktne, kao i da sadržaje kulture učine dostupnim đacima i to u okviru njihovih škola, ostvarili su saradnju sa muzejem „Dom Jevrema Grujića“ iz Beograda. Dodatno, u partnerstvu sa izdavačkom kućom Laguna i knjižarama Delfi, Eurobank Direktna je za sve učenike Ekonomsko-trgovinske škole u Smederevu obezbedila i popuste za kupovinu knjiga u knjižari „Delfi“u Smederevu.

Projekat „Škola kao nacrtana za Vas” započet je u martu 2018. godine  i za gotovo pet godina koliko se sprovodi u 11 gradova Srbije opremljeno je 13 računarskih kabineta, a za te svrhe izdvojeno je više od 10 miliona dinara.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!