Darko Rundek i Ekipa ove subote imaju koncert u Smederevskoj Palanci

SMEDEREVSKA PALANKA, 16. decembar 2022 – Rundek & Ekipa ove subote nastupaju u Smederevskoj Palanci, U Palanku stižu na kraju mini turneje po Srbiji, nakon Pančeva, Novog Sada, gde su imali dva koncerta u dva dana, i Zrenjanina. U Palanci će nastupiti u banket sali “Karađorđe” u Šulejićevoj ulici, pošto je prvobitno planirana lokacija za ovaj koncert, sala OŠ “Heroj Ivan Muker”, promenjena zbog, kako navode organizatori, komfora i dobrog odziva publike.

Darko Rundek i Ekipa su, podsetimo, krajem avgusta održali tri rasprodata beogradska koncerta za pamćenje u Botaničkoj bašti,

“Kako ove godine slavimo 20. rođendan albuma ‘Ruke’, daćemo više prostora pesmama sa tog izdanja”, najavljuje proslavljeni umetnik uoči predstojećih susreta sa publikom.

Remasterizovan album “Ruke” nedavno je, odmah po objavljivanju, dospeo na prvo mesto liste najprodavanijih u Hrvatskoj. Reizdanje je ispratio animirani tekstualni video za pesmu “Sjaj što izdaje”.

Koncertu Palanci, kao i svi drugi na ovoj mini turneji, počinje u 20 časova, a karte se, možda još uvek, mogu naći u Punk Rock Cafe-u.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!