Site icon podunavlje.info

Određen pritvor osumnjičenom za nanošenje teških telesnih povreda

VELIKA PLANA/SMEDEREVSKA PALANKA, 3. decembar 2022 – Po nalogu dežurnog zamenika Osnovnog javnog tužilaštva u Velikoj Plani od strane doneto je rešenje o zadržavanju osumnjičenog Đ. A. (249 koji se sumnjiči za nanošenje teških telesnih povreda.

Prema navodima krivične prijave on je dana 27. novembra u Smederevskoj Palanci oko 3 i 40 izašao iz diskoteke sustigao N. S.(20,) koji je takođe prethodno izašao iz diskoteke, prišao mu s leđa zadao mu udarac zatvorenom šakom u predelu lica zbog čega je ovaj izgubio svest, pao na beton i tom prilikom zadobio teške telesne povrede  – prelom vilice i potres mozga. Ove povrede su konstatovane u Opštoj bolnici “Stefan Visoki“ u Smederevskoj Palanci.

Đ. A. je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani, gde je delimično priznao izvršenje krivičnog dela, nakon čega je postupajući zamenik tužioca Osnovnom sudu u Velikoj Plani podneo predlog za određivanje pritvora zbog mogućeg uticaja na svedoke.

U dalјem toku postupka tužilaštvo će saslušati oštećenog, svedoke uraditi neophodna veštačenja i preduzeti druge radnje potrebne za utvrđivanje činjeničnog stanja i donošenja javnotužilačke odluke, navodi se u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Velikoj Plani.

Foto/ilustracija: MUP Srbije

Exit mobile version