Site icon podunavlje.info

Za petak zakazana sednica Skupštine opštine Smederevska Palanka

SMEDEREVSKA PALANKA, 28. novembar 2022 – Sednica Skupštine opštine Smederevska Palanka zakazana je za petak, 2. decembar. Na dnevnom redu pete sednice Skupštine u ovom sazivu je Predlog Odluke o rebalansu budžeta za 2022. godinu.

Odbornici će razmatrati i Izveštaj o izvršenju budžeta za period januar-septembar ove godine, kao i predlog Odluke o pribavlјanju nepokretnosti u javnu svojinu neposrednom pogodbom, zatim i predlog Odluke o otuđenju nepokretnosti iz javne svojine ispod tržišne cene radi rešavanja stambenih potreba izbeglica. Treba da se iztjasne i o predlozima Odluke o javnim raspravama, Odluke o uspostavlјanju sistema energetskog menadžmenta Opštine Smederevska Palanka, kao i predlogu Odluke organizaciji i funkcionisanju civilne zaštite i plana odbrane od poplava za vode drugog reda za teritoriju opštine.
Na dnevnom redu pete sednice odbornici će odlučivati o donošenju rešenja na izmene i dopune programa poslovanja i finansijskih planova za 2022. godinu javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač opština.

Za petu sednicu predviđeno je i donošenje rešenja o razrešenju i imenovanju predsednika i članova nadzornih i upravni odbora u preduzećima i ustanovama zbog isteka mandata, kao i razrešenje i imenovanje članova školskih odbora, takođe zbog isteka mandata starim članovima.

Informacija i foto: zvanična Internet stranica Opštine Smederevska Palanka, smederevskapalanka.rs

 

Exit mobile version