U uzbudljivoj završnici smederevski futsaleri stigli do pobede

SMEDEREVO, 14. novembar 2022 – Pole poraza u gostima od ekipe Kalče sa 6:5, iako su na poluvremenu vodili sa 4:0, Smederevci su ovog ponedeljka, u 11. kolu Druge futsal lige Srbije, teže nego što se očekivalo, ipak ostvarili pobedu: KMF Smederevo – Ekonomist 5:2 (3:2).

U ranoj fazi utakmice, nakon akcije Nikolića, potom i preciznog pasa Adamovića, mladi reprezentativac Mihajlo Jeremić sproveo je loptu u mrežu gostiju.

Nisu se predavali borbeni Beograđani pa je u 10. minutu kod druge stative Stamenković poravnao rezultat, a dva minuta kasnije Tomić je iskoristio kiks odbrane domaćih i najavio preokret.

Sve do 19. minuta vodila se bespoštedna borba, a onda je Simeunović snažnim šutom pogodio prečku od koje se lopta odbila iza gol crte za izjednačenje. U novom napadu Jeremić je proigrao Filipovića, koji je tako ponovo doveo domeće u vođstvo.

Samo što je počeo nastavak Nikolić je uzdrmao prečku gola gostiju, a izglednu priliku za domaće nije iskoristio ni Adamović.

Imali su i Beograđani svoje šanse, ali je odlični golman domaćih Knežević odbranio sve njihove pokušaje da ga savladaju.

Odluka je pala u finišu utakmice kada je, na proigravanje Filipovića, Nikolić smestio loptu pod prečku. U poslednjim trenucima susreta Filipović je sa svoje polovine pogodio nebranjenu mrežu, pošto su gosti zaigrali sa golmanom u polju, čime je postavljen konačan rezultat.

Foto: R.G

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!