Bugarin na auto-putu Beograd-Niš kod Smedereva vozio 224 na sat

11 novembar 2022 – Policijski službenici koji kontrolišu saobraćaj presretačima zaustavili su danas vozilo na auto-putu Beograd-Niš kod Smedereva, a prilikom zaustavlјanja bugarski državlјanin učinio je još jedan prekršaj prekoračenja brzine, jer je radarom ugrađenim u presretač utvrđeno da se kretao brzinom od 224 kilometra na čas.

Saobraćajna policija je ranije danas isklјučila iz saobraćaja i dvadesetčetvorogodišnjeg bugarskog državlјanina koji je na deonici auto-puta Šid – Beograd, od portala Kuzmin do portala Sremska Mitrovica, upravlјao vozilom „mercedes“ prosečnom brzinom od 239,5 kilometara na čas.

U 15 časova iz saobraćaja je isklјučen tridesetosmogodišnji nemački državlјanin, koji je na deonici auto-puta Novi Sad – Subotica, od portala Bačka Topola do portala Žednik, upravlјao vozilom „audi“ prosečnom brzinom od 241,3 kilometar na čas.

Korišćenjem sistema za merenje prosečne brzine, policijski službenici Uprave saobraćajne policije za svega osam sati sankcionisali su gotovo 300 stranih državlјana.

Sve ovo dogodilo se dok traje akcija pojačane kontrole saobraćaja koja se sprovodi u cilјu očuvanja bezbednosti tokom praznika, a protiv vozača podnete su prekršajne prijave zbog nasilničke vožnje, navodi se u saopštenju MUP-a.

Foto/ilustracija: MUP Srbije

Skorašnji članci

error: Content is protected !!