Nacrt plana detaljne regulacije za gradnju solarne elektrane u Saraorcima

SMEDEREVO 10. novembar 2022 – Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo i investicije Gradske uprave Smedereva izložilo je na javni uvid Nacrt plana detaljne regulacije solarne elektrane u Saraorcima, kao i stratešku procenu uticaja na životnu sredinu.

Lokacija buduće solarne elektrane je u zoni između pruge Mala Krsna – Velika Plana, ulica Kralјa Aleksandra i Radeta Markovića, a površina obuhvaćena planom je oko 26,2 hektara.

Javni uvid traje 30 dana, počev od juče, 9. novembra, u zgradi Gradske uprave Smederevo, Omladinska 1, radnim danima od 11 do 14 časova. Nacrt Plana detaljne regulacije i Strateška procena uticaja na životnu sredinu izloženi sui na internet stranici grada Smedereva.

U toku javnog uvida zainteresovana fizička i pravna lica mogu da ovom Odeljenju dostave svoje primedbe i sugestije, isključivo u pisanom obliku, preko pisarnice Gradske uprave (na šalteru  ili preporučenom pošiljkom).

Javna sednica Komisije za planove grada Smedereva  biće održana 12. decembra, u 11 časova, u zgradi Gradske uprave Smederevo. U toku javne sednice, sva prisutna pravna i fizička lica, koja su podnela primedbe u vezi sa nacrtom Ppana detaljne regulacije, u pisanom obliku, mogu da obrazlože svoje primedbe pred Komisijom za planove grada Smedereva.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!