Site icon podunavlje.info

Posle drame i pet setova, četvrta pobeda smederevskih odbojkaša

SMEDEREVO, 8. novembar – U četvrtom kolu prvenstva Prve lige Srbije smederevski odbojkaši su upisali i četvrtu pobedu. Ovoga puta u taj-breku bili su bolji od ekipe koju predvode braća Ivan i Ognjen Bulić; Smederevo Carina – Mladenovac 3:2 (25:21, 25:20, 21:25, 20:25 i 15:6).

Malo ko je očekivao da će se posle vođstva izabranika trenera Gorana Blagojevića od 2:0 u setovima vratiti u meč i uskratiti Smederevcima nova tri boda.

Domaći su, sa standardno dobrim Senegalcem Silom (24 poena), koga su uspešno pratili penalima Nikola Stojičić (15),i dobrim servisima Danilo Nikolić (11), smečevima Đorđe Kovač (16), prve dve deonice relativno lako rešili u svoju korist.

Preokretu gostiju doprineli su Radivojević (11), Munćan (15), nekadašnji igrač superligaša iz Požarevca, da bi posle više od dva časa igre taj-brek pripao domaćim odbojkašima.

Serijom dobrih servisa Dušana Đorđevića Smederevci su u odlučujućem setu poveli sa 4:1, potom i sa 6:2. Gosti su tada uzeli dva tajm-auta, ali im to nije pomoglo pošto su domaći nastavili u istom ritmu. Blokom Đorđevića stavljena je tačka na ovaj maraton, pobeda kojom su se Smederevci revanširali  gostima za nedavni poraz u Kupu.

U narednom petom kolu smederevskim odbojkašima predstoji u gostima duel sa ekipom Kleka.

Foto: R.G.

Exit mobile version