Site icon podunavlje.info

U toku anketiranje Kovinaca o projektima u opštini u narednoj godini

KOVIN, 3. novembar 2022 – Opština Kovin pozvala je građane i građanke Kovina i svih naselјenih mesta ove opštine da od juče, 2. novembra, pa do 16. novembra, popune anketu o projektima za koje smatraju da bi trebalo da se realizuju sredstvima iz opštinskog budžeta u 2023.

Elektronska anketa može da se popuni putem linka na sajtu opštine Kovin, na veb adresi www.kovin.org.rs i na linku koji se nalazi na fejsbuk stranici www.facebook.com/oukovin/.

Drugi način za učešće u anketi biće moguć od ponedelјka, 7. novembra 2022 – popunjavanjem štampanog flajera koji se može preuzeti, popuniti i ubaciti u kutiju za glasanje u mesnim zajednicama (u Kovinu i selima, holu opštine Kovin, Centru za kulturu i Biblioteci u Kovinu, Predškolskoj ustanovi „Naša radost“, Turističkoj organizaciji i Ustanovi za sport.

Rezultati ankete će biti objavlјeni 21. novembra 2022. na sajtu i fejsbuk stranici kovinske opštine, na oglasnim tablama u mesnim zajednicama, kao i u ustanovama u kojima je omogućeno popunjavanje ankete.

Ovo je treću godinu da zaredom da se sprovodi proces anketiranja građana i građanki u kovinskoj opštini o izboru prioritetnih projekata. U okviru ankete za 2023. navedeno je i koji su od izabranih projekata su završeni, a čija realizacija je u toku.

Informacija i foto: kovin.rs

 

Exit mobile version