U poslednjem kolu Lige Srbije u orijentiringu 14 medalja za Čelik

SMEDEREVO, 31. oktobar 2022 – Na terenima Avale, na severnom delu, u zoni iznad planinarskog doma Čarapićev brest i tornja, održano je poslednje kolo Lige Srbije u orijentiringu. Takmičari Čelika osvojili su 14 odličja, dve zlatne, 6 srebrnih i 6 bronzanih medalјa. Čelik je na kraju sezone u Orijentiring ligi Srbije, pre objavlјivanja konačnih rezultata ubedlјivo drugi. Čelik je na kraju sezone u Orijentiring ligi Srbije, pre objavlјivanja konačnih rezultata ubedlјivo drugi.

Sledi nedelјa u kojoj će biti proveravani rezultati za svih 20 kola i ozvaničiti konačna tabela. Prednost Pobede pre poslednјeg kola od 1137,5 bodova, teško da može da bude nadoknađena, a .

Što se tiče nadmetanja na Avali, u poslednjem kolu,  učestvovalo 174 takmičara iz 16 orijentiring klubova. PSK Čelik nastupio je sa 32 takmičara, a zlatne medalje osvojili su pionir Mihajlo Minić i seniorka u kategoriji 21B Jelena Živojinović. Srebrne medalje u svojim takmičarskim kategorijama osvojili su: Anka Ranković, Ilija Milutinović, Milica Vasilјević, Darinka Radenković, Saša Nikolić, i Tihomir Pantović. Bronzane medalјe u Smederevo donose: Marta Trajković, Lana Ivković, Nataša Vasojević, Marija Trajković, Dragan Pavlović i Milan Cvetković.

Bio je ovo uspešan nastup u kom je Čelik osvojio najviše odličja. Ujedno, Čelik je, kako je rečeno, na kraju sezone u Orijentiring ligi Srbije, pre objavlјivanja konačnih rezultata drugi, ali i ovaj plasman, svakako je na ponos svih takmičara i kluba, pa i Smederevaca koji sa pažnjom i interesovanjem prate rezultate i dostignuća Čelika. .

Fotografije su iz arhive PSK Čelik.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!