Site icon podunavlje.info

Obustava vodosnabdevanja potrošačima u drugoj visinskoj zoni

SMEDEREVO, 31. oktobar 2022 – Smederevski  Vodovod je danas saopštio  da će zbog sanacije oštećenja transportnog cevovoda druge visinske zone u Godominskom polјu, od utorka, 1. novembra, počev od 12 časova, doći do delimične ili potpune obustave vodosnabdevanja potrošača u delu druge visinske zone. Reč je o potrošačima na lokacijama u višim delovima naselјa Carina i 25. maj, naselјima Papazovac, Kovačićevo, duž Kolarskog puta, kao i seoskim naselјima Landol i Vučak.

Stabilizacija vodosnabdevanja se očekuje do ponoći.

Iz JKP Vodovod apeluju na potrošače koji stanuju u navedenim naselјima, koji su u sistemu druge visinske zone, da racionalno i namenski koriste vodu za piće kako bi se izbegla ili svela na minimum mogućnost potpune obustave vodosnabdevanja.

U slučaju eventualnih problema ili potrebe za produženjem roka izvođenja radova biće obezbeđene cisterne pijaće vode, a informacije o aktivnostima i trajanju prekida vodosnabdevanja biće naknadno objavlјene  i  mogu se dobiti od dežurne dispečerske službe JKP Vodovod Smederevo na telefon  026/4623 743, navodi se u saopštenju.

Exit mobile version