Tender za unapređenje energetske efikasnosti zgrade palanačke opštine

SMEDEREVSKA PALANKA, 26. oktobar 2022 – Na portalu javnih nabavki objavljen je tender za radove na realizaciji projekta unapređenja energetske efikasnosti zgrade jedinice lokalne samouprave Smederevska Palanka. Navedena vrednost posla je 64.166.666 dinara bez PDV-a.

Primenjene mere pobolјšanja energetske efikasnosti dela objekta koji je predviđen za rekonstrukciju, po tenderskoj dokumentaciji, trebalo bi da budu zidanje zida od pune opeke debljine 12 centimetara, termička izolacija spolјnih zidova na delu objekta koji je predviđen za rekonstrukciju, zamena dotrajale fasadne bravarije staklenom fasadom na glavnoj zgradi objekta, kao i zamena prozora.

Ovo podrazumeva sledeće radove:  postavlјanje skele za ugradnju termičke izolacije na spolјnjim zidovima dela rekonstruisanog objekta, ugradnju termičke izolacije na spolјnim zidovima, demontažu dela postojeće bravarije i drugih prozorskih elemenata, ugradnju nosivih elemenata staklene fasade, oblaganje objekta staklom,  ugradnju aluminijumskih prozora. Predviđena je i izrada završne fasade – demit i fundermax obloga,  obrada špaletni oko demontiranih pozicija.

Poziv zainteresovanima za izvođenje ovih radova je otvoren do 21 novembra.

Foto/ilustracija: podunavlje.info/arhiva

Skorašnji članci

error: Content is protected !!