Pijan izvukao ženu iz automobila, udario je, pa onda legao na kolovoz

SMEDEREVO, 13. oktobar 2022 – Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, zadržan je M. J. (1999), koji je juče pre podne ispred Zelene pijace u Smederevu, u stanju teške alkoholisanosti, išao sredinom kolovoza i vikao, pa prišao vozilu koje je bilo zaustavlјeno na semaforu i prvo nasilno izvukao T. G. (1972) iz vozila, a potom joj i zadao udarac šakom u predelu glave, od kojih je zadobila telesne povrede.

Nakon ovog, on je remetio javni red i mir i ometao normalno odvijanje saobraćaja  u Ulici Nosilaca albanske spomenice, ležeći na kolovozu, a u tom stanju i položaju je i zatečen na mestu događaja od strane policijske patrole, bavodi se u saopštenju OJT.

Zamenik javnog tužioca saslušao je osumnjičenog i sudiji za prethodni postupak odmah podneo predlog za određivanje pritvora prema osumnjičenom M. J. zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, budući da postoji sumnja u njegovu uračunlјivost.

U dalјem toku postupka, radi potpunog razjašnjenja svih relevantnih činjenica, biće ispitani očevici i svedoci ovog događaja, a takođe biće utvrđena vrsta i težina povreda koje je zadobila oštećena.

Određeno mu je zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilnično ponašanje,  za koje je zaprećena kazna zatvora od šest meseci do pet godina, stoji u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu.

Foto: podunavlje.info

Skorašnji članci

error: Content is protected !!