„Ovo je vreme paklenih vozača“, nažalost, pune su ih ulice (VIDEO)

SMEDEREVO, 10. septembar 2022 – Juče ujutro, ispred ulaza u zgradu u Karađorđevoj ulici, koju Smederevci znaju pod imenom „Solidarnost“, dogodio se incident, kada je još uvek nepoznati vozač udario u parkirano vozilo i nabio ga na drvo.

Policija je ubrzo po prijavi izašla na lice mesta, još uvek se, po nezvaničnim informacijama, traga za počiniocem, a puka je sreća da u tom momentu nikoga nije bilo na trotoaru ispred parkiranih vozila.

Na snimku sa nadzorne kamere, vidi se registracija nesrećnog, na drvo nabijenog „bmv-a“, ali ne i automobila koji je to učinio, tako da neće biti baš lako pronaći ga.

Snimak je objavljen na Instagram profilu 192_rs, pa moguće da i to pomogne policiji, baš kao i ova objava, da se eventualno javi neko od očevidaca.

Da li je vozač izgubio kontrolu iz nekog objektivnog razloga ili je, kako piše u komentarima, pokušao da se okrene „pod ručnom“, tek indikativno je da je pobegao sa mesta incidenta.

Na kraju, možda naslov nad tekstom nije najadekvatniji, u pesmi „Atomskog skloništa“ ipak su u pitanju vozači motora na zidu smrti, koji nikoga osim sebe ne ugrožavaju, ali ostaje činjenica da su naše ulice poslednjih godina zaista, nažalost, postale poligoni za iživljavanje „paklenih vozača“.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!