Zvezdan Vrbanović novi/stari predsednik GFS Smederevo

SMEDEREVO, 27. avgust 2022 – Izborna skupština Gradskog fudbalskog saveza Smederevo, kojoj je prisustvovalo 12 od 13 članova, prema očekivanju, bezrezervni podršku je dala i  jednoglasno je odlučila da i u narednom četvorogodišnjem mandatu ovaj savez predvodi Zvezdan Vrbanović.

Treba reći da su, pored Vrbanovića, kandidaturu podneli i predstavnik FK Borac 1932 Bojan Milošević i Bojan Lukić ispred OFK Mihajlovac, ali zbog nepotpune dokumentacije, kao se čulo na jučerašnjem skupu, oni nisu ušli u izbor za predsednika.

Zvezdan Vrbanović, novi/stari predsednk GFSS

Vrbanović je, inače, za svoj rad dobio pohvale i od čelnih ljudi Fudbalskog saveza Srbije, kada su, prilikom nedavnog uručenja paketa sa sportskom opremom, koje je FSS donirao klubovima Podunavskog okruga, boravili u Smederevu.

Osim Vrbanovića, za Izvršni odbor, koji broji devet članova, izbrani su Miloš Vojinović, predsednik, Goran Jovanović, Radomir Petković, Radomir Ranković, Saša Jeremić, Predrag Živanović, Vladan Đorđević i Luka Cvetanović. Dužnost sekretara, kao i u prethodnom mandatu, poverena je Oliveri Todorović.

Odmah nakon toga, Izvršni odbor je obavio izbor za listu delegata za Skupštinu Saveza Podunavskog okruga na kojoj su: Zvezdan Vrbanović, Predrag Živanović Milovan Marjanović, Vladan Prvulović i saša Jeremić.

Izbornoj skupštini je, da ne ostane nepomenuto, prisustvovao i Siniša Bradonjić, predstavnik Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije.

Foto: R.G.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!