Site icon podunavlje.info

Pregršt medalja za orijentirce Čelika na Vojvodina openu

FRUŠKA GORA/SMEDEREVO, 21. avgust 2022 -Na terenima Fruške gore juče i danas održano je takmičenje u orijentiringu Vojvodina open. Nadmetalo se u dve trke, koje su bodovane za Orijentiring ligu Srbije, a obe trke, prvog i drugog dana, za Vojvodina open.  Učestvovalo je 157 takmičara iz 16 klubova, među njima i 18 iz PSK Čelik, koji su osvojili 11 medalјa: sedam zlatnih, tri srebrne i jednu bronzanu.

Zlatne medalјe osvojili su: Milica Vasilјević, Bilaјna Aranđelović, Dejan Ranković, Miloš Radenković, Dragan Pavlović, Milan Cvetković i Branko Grujić. Srebrne medalјe u Smederevo donose: Darinka Radenković, Tihomir Pantović i Dragutin Jeremić. Bronzanu medalјu osvojila je Marta Trajković. Zlatnu medalјu, ali u open kategoriji, osvojio je Andrija Pantović.

Ovim nastupom svaki pojedinac pobolјšao je svoj rezultat u plasmanu za najviše mesto u takmičarskoj kategoriji. Pored toga, orijentirci Čelika su uvećali nivo bodova  kluba u borbi za odbranu titule prvaka Srbije. Čelik je trenutno na drugom mestu, iza Pobede, ali je ovim nastupom  pokazao je da će jurišati da dostigne trenutno vodeću ekipu iz Beograd, za kojom zaostaje 1913,19 bodova.

Fotografije su iz kolekcije članova kluba.

Exit mobile version