Site icon podunavlje.info

Kadeti Smedereva igrali sa vršnjacima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata

KUČEVO, 12. avgust 2022 – Kadetska selekcija fudbalskog kluba Smederevo 1924 je, u sklopu priprema za novu sezonu, odigrala međunarodnu prijateljsku utakmicu sa vršnjacima kluba Al Vahda iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Susret dva prijateljska kluba upriličen je na stadionu u Kučevu, gde je, uz grad, jedan od domaćina bio i bivši proslavljeni igrač smederevskog tada superligaša – Saša Kocić.

Uz odlične uslove za igru, srdačne domaćine i fer aktere na terenu, kako kažu iz Smederevskog kluba, susret nije mogao proći u idealnijoj atmosferi. Na kraju, možda krajnji rezultat ne pokazuje, bilo je 1:0 za goste iz Emirata, ali kadetska selekcija kluba iz Smedereva je ovom utakmicom bogatija za još jedno iskustvo.

Druženje i internacionalna prijateljska utakmica protiv kluba iz Emirata samo su najava predstojećih akcija u vezi sa strategijom oporavka omladinskih selekcije kluba, koje od nedavno predvodi Duša Rašović, a o konkretnim planovima i ciljevima oni koji vole i navijaju za „oklopnike“ biće već narednih dana na zvaničnim stranicama FK Smederevo, najavljuju iz kluba.

Fudbalski klub Smederevo 1924 se zahvaljuje domaćinima utakmice na gostoprimstvu, prijateljskom klubu iz Emirata želi mnogo uspeha u narednoj sezoni, a legendi kluba, Saši Kociću, želi što više pozitivnih rezultata na klupi Zvižda iz Kučeva, navodi se u objavi na klupskom FB profilu.

Informacija i foto: FK Smederevo 1924 FB

Exit mobile version