Site icon podunavlje.info

Poziv Kovincima da učestvuju u javnoj raspravi o razvoju opštine

KOVIN, 10. avgust 2022 – Opština Kovin pozvala je juče građane da, nakon usaglašene radne verzije „Plana razvoja opštine Kovin 2022-2028“, u okviru istoimenog posebnog banera na početnoj stranici opštinskog sajta, na ovom linku , učestvuju u javnoj raspravi o ovom radnom dokumentu. To treba da bude završni korak konsultacija sa najširim krugom lјudi koji žive na teritoriji opštine Kovin – sa građankama i građanima koji su zapravo direktni korisnici planova razvoja lokalne zajednice.
Javni poziv za učešće u raspravi – za sugestije, predloge i komentare otvoren je do 22. avgusta 2022. godine.
Građani mogu da učestvuju tako što će predloge dostaviti u elektronskom obliku, na mejl adresu predsednik@kovin.org.rs ili u pisanom obliku Odelјenju za privredu, imovinsko-pravne odnose i poslove lokalnog ekonomskog razvoja – za LER, Kovin, JNA 5, 26220 Kovin poštom ili lično na pisarnici Opštinske uprave, kancelarija 11.

Opština Kovin je, podsetimo, na zvaničnoj veb stranici postavila još na početku procesa izrade strateškog dokumenta, koji je i zakonska obaveza jedinice lokalne samouprave, a tokom celokupnog procesa objavlјivana su dokumenta i sve značajne informacije za učesnike u procesu i građane.

Informacija i foto: zvanična internet prezentacija Opštine Kovin kovin.rs

Exit mobile version