Site icon podunavlje.info

Sudijska i trenerska organizacija GFS Smederevo izabrale nove čelnike

SMEDEREVO,  9. avgust 2022 –  Ranković na čelu sudija, Đorđević tesnom većinom predvodi trenere – to bi u najkraćem bio rezime dva jučerašnja skupa, dve izborne skupštine na nivou smederevskog Gradskog fudbalskog saveza.

Što se delilaca fudbalske pravde, u narednom četvorogodišnjem mandatu smederevske sudije predvodiće Radomir Ranković (45), svršeni difovac, nastavnik u Osnovnoj školi „Branko Radičević“. Počeo je da susi sa 15 godina, a dogurao je do mahača Prve lige, gde je ostao punih sedma sezona, 2016. godine završio je sa suđenjem. Stekao je i zvanje instruktora prve kategorije, a pretdne dve godine je obavljao funkciju direktora mlađih kategorija u Podunavskoj okružnoj ligi.

Na istom skupu, izabran je i Upravni odbor, članovi KUS-a, a i članovi Skupštine Podunavskog okruga.

Mnogo burnije je bilo na izbornoj skupštini trenerske organizacije, koja je, mimo očekivanja, trajala neuporedivo duže nego ova koja joj je prethodila. Pre prelaska na dnevni re počela je rasprava oko toga zbog čega nisu obavešteni svi treneri da mogu da podnesu kandidaturu, što je energično demantovao predsednik GFS Zvezdan Vrbanović, uz konstataciju da je jedinu ispravnu prijavu podneo Dragan Đorđević, trener KMF Smederevo.

Posle diskusija koje su potrajale maltene sa i po, kojima je učestvovalo više trenera, prešlo se na glasanje, a od 44 prisutna trenera 23 je dalo poverenje  Draganu Đorđeviću, koji će predvoditi ovu organizaciju u narednom četvorogodišnjem mandatu. Izabran je i Izvršni odbor, kao i članovi Skupštine organizacije trenera Podunavskog okruga.

Foto/ilustracija; pixabay.com+R.G.

 

Exit mobile version