Site icon podunavlje.info

Medalje za orijentirce Čelika i na Zlatiboru – tri zlata i jedno srebro

ČAJETINA, 7. avgust 2022 – Na terenima Zlatibora u neposrednoj blizini Čajetine, u organizaciji Planinarskog kluba Tornik, nastavlјeno je takmičenje u Ligi Srbije u planinarskoj orijentaciji. Učestvovalo je 27 ekipa iz 6 planinarskih klubova, a PSK Čelik, branilac titule prvaka Srbije u ovom sportu. i na ovom takmičenju je bio među najuspešnijim ekipa sa osvojena četiri odličja.

Start i cilј je bio na sportskom kompleksu Milovan Rajevac, a takmičenje je bilo u okviru redovnog petog  kola  Lige Srbije.

Juniorke Čelika

Čelik je osvojio tri zlatne i jednu srebrnu medalju. Najvredniji rezultat postigli su seniorke,na fotografiji gore, koje su u jakoj konkurenciji uspele da zauzmu prvo mesto. Čelikova ekipa je bila u sastavu: Bilјana Aranđelović, Nataša Vasojević i Darinka Radenković.  Zlatne medalјe osvojile su juniorke, Milica Vasilјević, Sofija Nikolić i Lana Ivković, a takođe i ekipa veterana koja je nastupila u standarnom sastavu: Dragan Pavlović, Nebojša Milovanović i Dragutin Jeremić.  Za osvajanje srebrne medalјe pobrinule su se veteranke: Nataša Stanisavlјević, Bilјana Grujić i Danijela Jeremić.

Na ovom takmičenju Čelik je osvojio  nove bodove i zadržao prvo mesto u Ligi, nakon održanih pet kola, na pola takmičarske sezone.

Inače, Čelikovi pioniri kandidati za reprezentaciju Srbije u orijentiringu, ovog vikenda bili su na pripremama na Kopaoniku. Kandidati za reprezentaciju su: Marta Trajković, Ilija Milutinović, Mihajlo Minić i Lazar Milutinović.

Fotografije su iz arhive članova kluba

Exit mobile version