Site icon podunavlje.info

Izmena režima saobraćaja zbog izgradnje nove petlje Bubanj Potok

28. jul 2022 – Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je da se zbog izvođenja radova na izgradnji nove petlјe Bubanj Potok na obilaznici oko Beograda i njenog uklapanja sa postojećim auto-putem, na državnom putu I A reda broj 1 u oba smera, saobraćaj odvija po izmenjenom režimu, od zone isklјučenja sa autoputa na Kružni put do petlјe „Tranšped“.

Iz pravca Niša saobraćaj se preusmerava na proširenje stare naplatne rampe u dužini od 400 metara, a zatim vraća u normalan režim saobraćaja. Iz pravca Beograda saobraćaj se preusmerava na dve saobraćajne trake na proširenje stare naplatne rampe u dužini od 400 metara a zatim vraća u normalan režim saobraćaja. Ovaj režim saobraćaja zadržaće se do otvaranja Kraka 11 i preusmerenja saobraćaja ka Nišu preko novoizgrađenih delova auto-puta, što se očekuje u roku od 40 dana.

Putevi Srbije apeluju na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, da poštuju postavlјenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, kao i da budu strplјivi, s obzirom na pojačan intenzitet saobraćaja.

Informacija i foto: JP Putevi Srbije

Exit mobile version