Marko Milovanović – zalog za budućnost ali i sadašnjost Almerije

12. jul 2022 – Španska Almerija, od ove sezone ponovo član Primere, juče je i zvanično predstavila Marka Milovanovića, peto pojačanje kluba u ovom prelaznom roku, nazivajući ga, s obzirom na njegove godine, zalogom za budućnost. Ipak, dodaje se – i za sadašnjost, jer u klubu imaju  velika očekivanja, kakva su, kako kažu, imali i svojedobno kada je u Alemeriju došao na primer Darvin Nunjez, na istoj poziciji na kojoj će i Marko igrati.

Uprkos svojoj visini i dobro snalaženju u vazduhu, brz je i odlično šutira obema nogama, budući da pored fizičkog potencijala ima i kvalitet, navodi se u objavi Milovanovićevog novog kluba.

Mladi, rođeni Smederevac, dodaje se dalje, u nedelјu uveče je stigao u Almeriju, u ponedelјak ujutru prošao lekarske preglede, a posle podne se već priključio saigračima na treningu. Ovog utorka imao je, kao i ostali, prepodnevni trening, u sredu i četvrtak prvotimci se vraćaju kako to ovde kažu, na dubl sesije, na dva treninga dnevno, s obzirom da prvenstvo Primere startuje 12. avgusta.

 

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!